CLICK HERE

Monday, February 3, 2014

welcome, new semester !

Assalamualaikum.

Walaupun cuti sekejap je sobs, realiti tetap realiti. Lagipun duduk rumah pun banyak membuang masa ada bagusnya juga cuti cepat habis haha.

dan sekarang ni aku berada di unisza Besut yang sejuk haha dan baru bangun dari lena yang panjang akibat jetlag lah sangatt lolll.
Semalam bas sampai lewat 2 jam, kat tiket kul 8 malam, pukul 10 malam baru sampai ! dan dapat bas buruk, sepanjang malam aku takleh tidur sebab sakit belakang dan bunyi berdegang degung perghh. Cisss bengkek je hatiku ini.

Dan baru je boleh daftar kursus. Sem ni tak banyak jam kredit tapi takde lagi subjek yang takde kena mengena dengan foodtech. Terasa sem ni betul2 dah masuk dunia foodtech sebenar hahaha. Tinggal sem ni dan sem depan, pastu dah nak pergi LI.
Takutnyaaa rasa macam baaaanyak sangat ilmu yang tak cukup ;(


yang best duduk unisza ni, tak pening kepala time daftar kursus. Jadual pon U yang aturkan. Kursus2 ni pun kita tick aje, takpayah pening nak fikir sem ni nak ambik apa erk blabla. Sebab students tak ramai, kalau dia bagi kebebasan kat kita nak pilih sendiri subjek elektif nanti dia yang pening kepala balik sebab mungkin satu2 subjek tu akan ada 3 orang je yang nak ambik, subjek lain tu plak berlambak orang nak ambik. so tak seimbang. Bagusss takpayah den poning kepalo hahhhaaa.

so, welcome semester 4 !
Please be nice to me ;)
Alhamdulillah result setiap sem setakat ni meningkat, result sem 3 > sem 2 > sem 1 ;)
Aku takde spesifik target, cuma aku harap result aku akan meningkat/maintain je.
Taknak turun, dan untuk memastikan result takkan turun, ofcourse setiap sem kena lipatgandakan usaha memandangkan subjek makin lama makin susah.

Kepada kawan-kawan semua,
fighting ! ><






No comments:

Post a Comment