CLICK HERE

Sunday, November 24, 2013

sukaneka pemadam 2013

Hollaa ~
22 november 2013.
Quick update. Sejak dah ada instagram ni blog makin terabai hohoho. Fesbuk bukak pun sebab nak download notes and nak tahu perkembangan terkini exo/ infinite/ super junior je muahaha.
*exo n infinite menang MAMA 2013 woahh*

surprisingly, aku update blog ni guna unisza hotspot dalam bilik. OMG, mana datang wifi tetiber ni haha. baguslah jugak. Makin lama makin maju kampus Besut ni.
Tahniah ler.

Actually benda ni takde apa pun. tapi nak jugak diabadikan kat sini. 
Untuk koku sem ni, kitorang satu kelas ambik koku PEMADAM.
ya, bukan pemadam pensel tu. pemadam dadah ape bende entah haha.
Kalau kat kampus tembila ni tak banyak pon koku yang kitorang boleh pilih. Entah macam mana boleh pulak nasib kurang baik dapat koku pemadam.
Ehh nasibler.

 kumpulan Gempak. Macam gempak je kann. haha








Lol malas nak tulis caption. Overall memang best dan tahniah pada kawan2 sekelas yang dah bersusah payah buat semua ni.
Dan group aku menang no 2 sukaneka lolololll. Rasa tak matang tetiber haha.

Next projek ke rumah orang tua2 pulak.
For those yang still wondering apa kaitan pemadam dengan lawatan ke rumah org tua. Apa kaitan dengan sukaneka. sebenarnya ada kaitan tau.
Bila kita sibuk dengan sukaneka dan lawatan sana sini, kita akan terhindar dari perkara2 negatif contohnya dadah. HAHAHAHA lollll.
sem depan baik ambik khidmat masyarakat je =,=

p/s selamat menghadapi musim sejuk ! 
rasanya penggunaan elektrik pun dapat dikurangkan sebab kipas dah tak bukak laju2 lagi. Dan mungkin penggunaan air pun dapat dikurangkan kot. Untuk sesiapa yang malas nak mandi. 
Maklumlah musim sejuk =,=


No comments:

Post a Comment