CLICK HERE

Wednesday, August 7, 2013

Entry hari raya

Assalamualaikum.

Selamat hari raya Aidilfitri maaf zahir dan batin kepada semua pembaca belog mine LOL !
Raya tahun ni tiada beza macam raya tahun sebelumnya, still sama.
Raya pertama di Lubok China, raya kedua di Bukit Piatu.
Malam raya takde main bunga api mercun bagai, hanya duduk rumah menonton korea.
Lagipun aku tak suka main mercun sebab aku takut api. Pegang bunga api pun terkial-kial. Memang tak heran langsung dengan mercun bagai ni. Tumpang dengar jelah orang kampung berdentam dentum.

For me, hari raya aku takde apa pun. 
Nak kata dah tua sangat taklah juga tapi rasa eksaited tu takde macam dedulu haha.
Yang best cuma ada baju baru dan kelengkapan lain yang baru alhamdulillah dan makan bebanyak hehe.
Diet aku pun musnah, sebab sayang kalau tak makan bebanyak setahun sekali kannn.
Duit raya pun entah dapat ke tak lagi kann dah tetua macamni. Kalau dapat, terima jelah. Tak dapat, like i care. tak kisah pun haha.

Jalan raya pun malas lah nak keluar .Kengkawan iolls kalau rajin meh datang rumah iolls k. 

selamat hari rayaa. 

#updatekpop
check out exo's new song and mv on youtube SM channel - Growl !

also check out amal's new entry about exo - Group comel.
ko takde keje eh amal dengan liah. Ingat sikit korang tu nak exam wkwkwkw.

My new passion : EXO.
Dont worry super junior, you are always my baby. Fighting for both !
Fighting my boys kekeke.







No comments:

Post a Comment