CLICK HERE

Monday, June 24, 2013

3 in 1

Assalamualaikum.

Disebabkan lama tak hupdate, aku pun jadi malas. 
Dah kenapa internet kat rumah ni pun asyik terputus-putus je. Nak download korea pun asyik tergendala je pergh sabar jelah.
Blog ni pun hambar je rasa. 
Maka 3 peristiwa digabungkan dalam satu entry jelah, senang cerita.
sebab tu title entry 3 in 1 haha.

Pertandingan badminton dan futsal, sports planet (tah betul ke tak nama ni)

Buat julung kalinya, seorang Qila telah mencemar duli masuk pertandingan badminton. Dengan sukarela pulak tuh.
Yang tak boleh blah aku main dengan bersungguh-sungguh. Tapi kalah jugaklah kahkah. Aku partner dengan Piya. Siap sedondon tapi takdok orang ambikkan gambar pergh. 
Untuk futsal jadi penyokong je, adeh sakit urat tangan main badminton ni.
LOL.


Gambar paling mahal. 

Tapi gambar ni lagi mahal + eksklusif, aksi bergaya khas dari Mirul kahkah.


Gambar ni mahal jugak sebab memaparkan aksi mummy tendang bola menggunakan kasut aku HAHA.


Khidmat masyarakat, Pantai Mengabang Telipot

Yang ni pergi pantai kutip-kutip sampah sambil mengumpul pahala 
sekiranya dibuat dengan ikhlas.
Lepastu makan, main-main ambik gambar pastu balik. Ohyeahh aktiviti ni hanya first and second year je yang involved.
Tapi banyak main2 je, masing2 jadi budak tak matang :P

first and second year.

Tak matang 1

Tak matang 2

Tahannn... Tahannn... HAHA.






Annual Dinner, Terengganu Equestrian Resort(TER)

farewell dinner untuk final year students.
Bosan lol.
nasiblah gua tak tertidur kat meja pasal tak habis2 karaoke =,=
Letak gamba jelah.


Tempat majlis tu dekat dengan masjid terapung, so solat maghrib kat sini pastu jalan kaki pergi TER.



Pasangan kontroversi HAHA.

Time semua tengah sibuk dengan majlis kat dalam, kitorang bertiga 
bosan gila lepastu
keluar ambik gambar. Takde orang langsung time ni haha.


Terima kasih, Prof ;)
Prof no longer our dean's faculty sobs.


Lastly,
Tamat sudah setahun pengajian saya.
Inshaallah akan masuk tahun kedua pula.
Wuu cepat sangatt masa berlalu ;(
Had sooo much fun + tears + happiness untuk 2 semester ini.

:)






No comments:

Post a Comment