CLICK HERE

Saturday, June 22, 2013

Cuti semester bermula.


HOLLA.
Exam dah habis, berjimba dah habis, semua aktiviti fakulti dah habis.
Alhamdulillah.
Aku pun telah selamat tiba di Melaka yang berjerebu teruk ini.
Turun je bas perghh aku di Cameron Highlands atau di Melaka ?
Terus tanya driver bas adakah beliau tersilap destinasi ? lol.
Takpayah nak Cameron sangatlah kan, bau asap kott jerebu ni. Sungguh tidak sihat. Jangan keluar rumah yer masing2. Duduk bertapa di rumah hihi.

So sekarang ini kami akan memulakan cuti semester. Inshaallah sampai lah bulan 9 nanti.
Heavennnnnn.

 poker face dari #Fantasticfour

Love this picture :)

Selamat bercuti kawan - kawan sekalian.
Jumpa lagi 2 bulan sekiranya diizinkan Allah di rumah baru kita hewhew.

P/s
Nak kerja tapi malas. Taknak kerja tapi nak kerja.
Do u know that kind of feeling when sometimes u want to do it, sometimes u dont want =,= Itu namanya budak cerewet sedang dalam dilema.
Sungguh aku cerewet, gaji sikit taknak kerja tapi ayah cakap pengalaman itu yang berharga, bukannya duit. 
Kesimpulannya.... 
Tengoklah macam mana dak qila kerja ke tak kihkih.


No comments:

Post a Comment