CLICK HERE

Saturday, February 4, 2012

personal taste | korean drama review



Description: Jeon Jin Ho is a straight guy who pretends to be gay to become a roommate to his female friend. His hobbies include organization and ironing, and he's known for his stoic poker face. He's a stickler for cleanliness, but he also has a talent for figuring out women's feelings.
Episodes: 16  Year: 2010

Cerita ni memang best tapi agak serius sikit dan lembab sikit haha.
Ada beberapa babak yang kelakar lah jugak sebab watak perempuan tu lakonan Son Ye Jin macam sengal2 sikit ah. Typical korean drama, perempuan sengal, lelaki cool. aptb.

Lee Min Ho sangat hensem dan macho okeh haha. Dan dressing dia pun cantikk.Dia melakonkan watak sebagai Jeon Jin Ho, seorang arkitek. Memang bagus lah dia ni kiranya,sangat determined sebab dia berusaha bersungguh-sungguh untuk capai keinginan dia.

apa pun, ini drama korea yang pertama aku tengok haha.
Cerita ni banyak pasal kerja lah, cinta tu ada lah sikit2. Bolehla tengok di kala
kebosanan. Aku bagi 4 per lima bintang haha.

No comments:

Post a Comment