CLICK HERE

Friday, December 9, 2011

result sem 1


6 . 12 . 2011

Alhamdulillah , bersyukur pada Allah yang Maha 
Mendengar dan Maha Melihat setiap usaha dan doa aku .
mungkin dah memang rezeki aku .
Alhamdulillah .

serius , aku tak expect pon dapat pointer gini !
aku yang jawab exam , aku tahulah aku jawab macam ntah hape2 jerk .
aku just bertawakkal jerk .
dan pasrah . hewhew.
then bila dah dapat sesuatu yang
sangat lebih dari yang aku target , rasa nak sujud syukur depan hep .
hehe .

dan alhamdulillah , bebudak study group aku semuanya
result gempakkk .
tahniah yer korang ! Nanti kiter study sama2 lagi tauu ntok sem 2 nii .
hikhik .

ape pon , kuasa DIA yang memberi aku rezeki ni .
oh ya , tahniah qilamajed .
die dapat 4flat ! *saje gebang *
pegi serbu blog dia . mana tahu dapat badi die ,
kehkeh .

p/s- aku still tak tau nak jadi apa di masa depan .
ape pon tak bolehhh !
teruk bebenor aku ni .

azam baru , nak mengekalkan apa yang aku dah dapat sekarang .
kena lipatgandakan usahalahh nampaknyaa .




4 comments:

  1. weewit . ituu dia qila nisa :) aww aww
    tahniah ^________^

    ReplyDelete
  2. hahaha. kau sepatutnya bg no aku, bukan blog.. AHAHHAHA. jk. tahniah kajol! untunglaaa ade study group. aku sedih sorang2 tggung stress

    ReplyDelete
  3. untong la!!hee..congrate!bgga nan kaw,,kajol power!

    ReplyDelete