CLICK HERE

Monday, December 5, 2011

My little bride | Korean Movie Review


Tentang seorang budak perempuan 16 tahun bernama Bo Eun yang kena kahwin dengan 

sorang playboy bernama Sang Min. Sebab wasiat atuk dia lah yang suruh diorang 

kawen.Lawak lah juga sebab nanti laki dia si Sang Min tuh akan jadi cikgu dia kat sekolah dia 

sendiri. Dalam masa sama si Bo Eun ni ada plak minat kat laki lain. Comel kot laki tu. Hero dia

  ni takdelah hensem tapi time dia jadi cikgu ramai tergila-gilakan hero tuh. haha


Dan alahh mesti sumorang dah dapat agak apa endingnya, ye dak ? kehkeh.

Sangat typical.


K ni cerita dah lama, time ni Moon Geun Young masih kecik lagi,
comel jeh. Tapi bila dia dah dewasa ni aku dah tak minat lak tengok muka dia.
heheh.

No comments:

Post a Comment