CLICK HERE

Friday, August 5, 2011

done !

aku sangatlah gembira .
alhamdulillah ups dah pon habes . 3 hari je rasa macam
3 minggu . belum start exam , dah sibuk fikir
bila nak habis , bila nak habis .
otak rasa tepu dan sesak dengan macam2 fakta .
so far so good . semua paper senang bolehla tahan .
tapi tak tahulah resultnye camane kann . haha .tawakal jelaa .

ade benefits gak kan buat study group . fakta2 tu semua lekat
kat kepala . insyaallah . contohnye , bio .
tajuk cell division memang lekat kat otak . sebab study ramai2 .
kimia pon sama . aku rasa nak teruskan study group ni ntok pspm jugak nanti .
kalau study sensorang , memang otak melayang-layang ,
berangan-angan ntah kemana . last2 duduk berjam-jam kat meja studi tapi macam tak
dapat ape2 .



million thanks ntok budak2 study group aku nih .

miera . syaz . zuhaira . nadia .aswanis .

terhutang budi dengan korang . May Allah bless u all semuaaa .

ups dah habes , sekarang fokus ntok pspm pulakk .
tapi sebelum tu , rayaaaa ! HAHA .
baru 5 ramadhan harini . tapi dah sibuk nak raye .

babai .







1 comment:

  1. smoga result nnty gempak ye ? slmt menjalani ibadah puasa :)

    ReplyDelete