CLICK HERE

Friday, October 23, 2015

Stress final year.


Alhamdulillah satu nightmare dah lepas. Presentation proposal FYP. PROPOSAL je pun tapi memang 2,3 hari tidur tak cukup menjelang presentation day.
Lepas jumpa sv, ade banyak benda nak diperbetulkan. Last2 aku tawakkal je dan present jelah apa yang aku tahu. kahh. bertubi-tubi jugak soalan dari lecturers wkwk. Biasalah tu, think positive je. Mereka tegur untuk kebaikan, kalau orang tegur untuk kebaikan tu terima jelahh. Ntok diri sendiri jugakk.
 just follow with the flow. Tinggal selangkah je lagi sebelum habis study. Entah lepasni sambung master atau kerja atau jadi surirumah ke taktahu lol.

Final year studentss.
Sabar tau, sikitt je lagi. hihi.



"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have".

No comments:

Post a Comment