CLICK HERE

Saturday, March 14, 2015

Internship : #week7

Assalamualaikum.

So minggu ni aku buat macam2 kerja including 5S, update files, data compiling, sensory test, update soup samples,alpha test etc. Semua keje den buat, bila aku dah free je kerja terus datang boom boom kat kepala aku. Haha.
Tapi jujurnya aku suka banyak kerja, biar cepat masa berlalu. Macam minggu ni, tak terasa pun seminggu berlalu. Tup tup dah habis seminggu hihi.


.........
.........
..........
..........
..........




errr..


tiba2 taktau nak tulis apa.

Ada member yang dah ada lecturer datang kat tempat intern diorg, tapi takde lecturer call aku pon lagi huwaaa.




No comments:

Post a Comment