CLICK HERE

Wednesday, July 23, 2014

Part Time work Part III : Iftar

Assalamualaikum. 
Just quick update.
Memandangkan InshaaAllah Isnin ini adalah 1 Syawal dan start hari Khamis/Jumaat dah ramai balik kampung, diorang ajak berbuka sama-sama. Dan since aku orang Melaka tak balik kampung jejauh, haruslah aku kembali berkhidmat untuk peladang hari raya ketiga nanti lol. Padahal aku dah nak berhenti kerja, tapi kena extent sebab kekurangan pekerja. Aigooo aigoo dont know what to sayy.
Apa pun kite enjoy jelah setiap detik setiap moment. Sekarang mesti rasa penat tapi benda ni semua lah yang akan dikenang nanti. Kumpul sebanyak mana pengalaman untuk dikenang. hihi.
 Sepatutnya kitorang bertujuh tapi tetiba Nisha tak jadi join, Kak Shida nak berbuka kat umah nenek dia dan Tika pulak kena gastrik lol.
So just kitorang berempat jelahh. Aku, Kak Azie, Ain, dan Anis. 
Kitorang ajak yang girls je, yang boys tak ponn. Leceh je bhahaha.


Rasanya kalau aku berhenti seminggu lepas raya, aku tak sempat jumpa bebudak yang balik kampung jejauh. Sedih lah jugokkk heheh ;)
Kitorang baru nak rapat sebab aku lambat mesra haha.

Apa pun,

Selamat Hari Raya Aidilfitri uolls.
Maaf Zahir Batin.

No comments:

Post a Comment