CLICK HERE

Thursday, December 19, 2013

Congratulations !

Assalamualaikum.

So, harini jugak result pmr 2013 dah keluar. PMR terakhir ! Untung ler sapa yang terlepas tu hikhik tapi tak bestlah takde PMR. Time PMR ler kau nak merasa dapat banyak A kahkahkah. LOL ni ayat orang dapat SPM lagi sikit dari PMR. InshaaAllah kalau adik2 semua terus kekalkan usaha dan makin melipatgandakan usaha, akan dapat lebih banyak A dari spm. Pesanan ikhlas, xoxo.

CONGRATULATIONS to my sister, Akmal Khalidah Hasan. 
Alhamdulillah, 9A ;)
Seriously aku annoying gila kau asyik post kat instagram ngan fesbuk pasal ko takut ngan result PMR ko. Rileks sudah. Time aku dulu takde nak post kat fesbuk 
( ayat jeles sebab zaman tu takde fesbuk lagi ) . 
Aku dah memang agak dan yakin ko dapat straight A. Tapi aku malas je nak cakap, kang ko perasan plak. haha. Btw thanks editkan blog aku. Biase je, takdo lah lawa mana haha.
Tahniah kerana dah berjaya, tapi PMR ni hanya permulaan. Jadikan result ni pembakar semangat untuk terus berusaha sampai SPM. dan seterus seterusnya lah. 

Sekali lagi tahniah pada ibu dan ayah ;)
Rasanya ni kali keberapa aku cakap, penyumbang terbesar kejayaan kami adik beradik semua adalah kerana didikan dan dorongan ibu ayah :)
We are sooo proud to have both of you as our parents ! 
Lepas ni kita tunggu result spm dak liah pulak ya ;)

Okay selingan, harini last class untuk sem 3. Masa untuk berhibernasi - study week haha.
Marilah berseronok bersama buku-buku dan nota-nota hihi.
Tak sabar nak habis exam ! penat huiii sem nii :D

Semoga berjaya sahabat-sahabatku !

1 comment: