CLICK HERE

Monday, January 2, 2012

December Holidayy :) part II

erkk .

masjid terapung , Terengganu :)
candid oleh aid si photographer 

love this picture :)
thanks pada dua org photographer . haha .

masjid Kristal Kuala Terengganu .

no caption

pantai Batu Burok . Ombak sangat kuat .
itu dak Liah , congrate ye sebab dapat 9A pmr 2011,
walau kau hapak . kahhhkahh .

seronok laa jenjalan kali ni , ye dak ?

banyak sehh layang-layang .
hahhh , gambar di atas ialah 
sambungan daripada entry INI .
sebab haritu ngantok dan penat dan tak larat nak update . 
hehe .

23/12/2011 .
percutian akhir tahun kitorang satu family . tahun ni kebetulan amer duk kat UMT .
sambil menyelam sambil minum air laa .
percutian kita kali ini ialah ke Terengganu . lalalala Ganu kitaa .


 ''22/12 adalah besday saya . Shawl itu hadiah dari someone special yang telah di pos ke rumah saya ''.
*credit pada orang itu . hikhik

Homestay Teluk Ketapang , dekat sangat dengan lapangan terbang .

Homestay cik timah . Dua tingkat . tingkat bawah batu , tingkat atas kayu .
excited tau kitorang main lompat-lompat atas kayu .haha .

*baju putih tu hadiah dari ibu . hehe


dekat universiti dak amer .best gile U ni , dekat dengan pantai . untunglaa .
belajo pepandai yer amer *yg ekau bajet makcik2 kenapo??
time ni , banyak kereta lalu lalang.diorang semua segan nak ambek gamba kat sini,
aku je buat muke tak malu . haha .

tu jela yang aku larat nak tulis . dan gamba yang aku rajin nak
upload . entah kenapa mood menulis harini terasa hambar .
Gambar agak berserabut tanpa disusun mengikut kronologi . Tapi memang enjoyy
gile , Disember yang penuh dengan kegembiraan .


nanti tahun depan kita pegi luar negara pulakk tauu !
hahaha.






No comments:

Post a Comment