CLICK HERE

Saturday, September 10, 2011

thanks girls !

Minggu yang happening . 
sebab lovely roomates overnight kat rumah aku .
Seha je yang tak ikut sebab die ada hal lain .
mulanya aku nak bawak classmates aku tapi masing2 nak balek
rumah , ade hal . Then aku offer roomates aku .
Tak sangke Ezy ngan Nad nak ikut , padahal mula2 skali 
Ada sorang aje yg nak ikut .Ape lagi , aku angkatla tiga2 skali blek umah .

 from left : ezy , Nad , Ada 



untonglahhh dapat pegi dataran keris Alor gajah ! 

 Moga ikatan ukhuwah yg terjalin
takkan putus walau lepas kita semua dah habis matrik nanti .
sedih pulakk . setahun je kat matrik .
kawan2 kat sini pulakk aku rasa cam dah lama kenal jee .
sayang rasanya dengan segala yg ada kat sini . 
wuuu ~

p/s - aku terpaksa beli 
henfon baru . henfon lama dah mereng .
habis semua num classmates aku hilang sebab aku tak save
dlm sim card . ngee~




2 comments:

  1. hee, bestnyee, roomate kaw org mane?

    ReplyDelete
  2. roomate aku org melaka , seremban & KL . huhu

    ReplyDelete