CLICK HERE

Saturday, July 9, 2011

change ,

ape ni , aku makin tak paham dengan dunia sekarang . 
perhimpunan bersih ? ape tuuu . nampak benau le aku ni kuno.
atau tak ambik tau hal2 isu semasa . tadi aku dah google kejap .
and baca sikit2 la . sebab aku really curious nak tau . bila aku
baca , makin banyak yg aku tak paham . kau nampak alangkah teruknye
haku ni ? konon sibuk sampai takdo masa nak bukak paper . 
aku masih under age ntok cakap psl politik . so 
just ignore that . bole pakai tak alasan aku ni ? ngeh3 .

u know what , aku balik je aku bukak paper . dan banyak isu2 dunia
yg aku tak tahu . ohh terasa teruknye diri ni . 
i love reading very much but not about politics , current issues 
and something like that .i'm really
enjoy reading novels esp malay novels . which my
mother says, ''tak membina minda''.ohh really ?
maybe yes coz i like daydreaming .
hoho . my bad .  i'm thinking about da prince charming
during biology's tutorial . haha . and also i'm dreaming about da heroes
in my fav malay novels . bestnyeeee kalau adam mukhriz jadi
pakwe akuuu OR bestnye kalau dpt suami romantik
macam Seth Tan . OMG , gedik . haha .
that's why when my english lecturer ask me ,

''who's ur JPP ?,''

i can't answer it .
oh my goodness . i'm really don't know who is JPP for KMM .
and again , my group member and i got some advice
from our lecturer . brainwash . cuci otak .

and now ?

kena banyak membaca kot .
dah lama tak baca novel .asyik baca notes bio je . 
hehe:D

tajuk entry macam takde kena mengena langsung kot ?


p/s,nak baca novel . nak baca novel . nak baca novel .






1 comment:

  1. ahahahaha..
    comel..
    oke la..
    baca novel jgn smpi lupa study oke..
    jom jom.. baca buku baca buku.. ;)

    ReplyDelete