CLICK HERE

Saturday, June 25, 2011

update !

rindu nyee kat belog aku nii . dah 2 minggu tak update .
sangat bz woo . last week tak balek sebab ade
klas ganti . and harini baru dpt blek . tu ponn ade pilihanraye kt kolej .
aisehh , ,

tak payah citer pasal tutorial . malas citer psl
assignment . still da same like da previous week . huh~


kuliah sc komputer ! faizah gedik nak amek gamba .
mentang2 lecturer lembutt . memain kau dalam kuliah yerr . HAHA .

lecturer kimia , hensemnya . malangnya saya tak paham about da
orbital .blablabla .

hobi kala mengantuk esp kuliah kimia . aku tak penah tido oke dlm
kuliah , masih bole control walau sana sini aku
nampak ramai yg dah syahid . keh3 .

roommate ! ezy dan nad . budak dua org ni suke mkn ,
aku pon da terikut daaa . lepak2 kafe .

zuhaira n aswanis , kawan melepak malam2 kat bilik tutorial .
bukan melepak , STUDY group . keh3.
kitorg study unik sikit , wajib ade laptop dan henfon . mengapakah ? HAHA .

harini , ade
kursus keselamatan makmal khas ntok
ketua dan penolong praktikum .ngantok wooo .tersengguk jap . hua3 .






okeh , da conclusion is , memang penat laa duk matrik ni .
kene pandai bahagikan masa . ehh next week
ade kuiz kimia , bio and kuiz sc komputer . omjayyyyy!
bak kata lecturer tutor kimia ,

''sy tak berani nak bagi awak kuiz . semua macam tak pahammm je .''

aiyooo . bukan tak paham , blur . HAHA .

love my life now . may i get 4flat , aminn .




4 comments:

  1. gudluck QILA !
    mood aku sekarang ; study STUDY study :)

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHA. JOJOL, AKU SELALU TIDO KULIAH KIMIA DOE, TAPI BUAT REVISION BALIK LAH. JUMPA CIKGU TUTORIAL CHEM AKU, BARU SERONOK SIKET BELAJAR -,-'' lupe, kem salam faizah! lamee tak contact kau kan ( ceh -,'')

    ReplyDelete
  3. thx amoii . biela , aku pon same . study aje keje . kah3 . majed , ko la sombong . tak contact aku . haha

    ReplyDelete