CLICK HERE

Friday, April 27, 2012

KMM part 1-class gathering

Assalamulaikum.

Banyak betul bende nak tulis,tapi tak tertulis. 
busy dengan final lah kata kann.kehhkehh.

first part adalah mengenai class gathering S32T5.
last gathering sebelum menamatkan pengajian lah konon kan.
 Actually kitorang plan macam-macam tau.last-last kolej dah menetapkan
para pelajar tak dibenarkan balik bermalam lagi.
banyak program sebelum final haritu.Maka plan bermalam terpaksa diubah.
Dan tempat yang menjadi pilihan adalah 
Pengkalan Balak,Masjid Tanah.
Bagi orang dekat macam aku ni,,elehhh PB je ?pergi lee jauh sikitt.apadaa.

tapi kalau nak tahu, budak matrik Londang memang itu ajelah tempatnye
kalau teringin nak mandi pantai atau buat BBQ.
kalau nak jalan kaki ponnnn bolehhh!


ade 5 orang tak join.Rugi wehh rugi.best.
kenangan terakhir kott;(

kek ni sungguh sedap.serta mahal.
tapi takpe,kelas kitorang kaya.Nak buat gathering ni bayar RM4 je ntok
transport pergi balik.Yang lain sponsor.
oke,aku tipu.banyak duit sebab Nadia,our treasurer suke sangat
mintak duit klas.hehe.

tukang hidupkan api.konon lah kan.kononnye.haha.

aku tukang ambek gamba,jangan nak salahkan
aku kalau aku tak tolong pon bakar ayam.haha.alasan semata.

aponnn,orang kuat gathering kitorang.Kalau takde apon dan 
yoyo yang sangat bersemangat,sampai abes matrik lah tak dapat wat gini.hehe.


makann makann makannn.
memang makanan tersangatlah banyak sampai boleh tapau bawak balek.






keindahan Pengkalan Balak.haha.


 awesome!ini paling best.tapi
aku tak try pon.Fobia.Kat plkn dulu, aku naik bende nilahh,
pastu terhumban ke bawah.malu ohh.
tak sempat cover cun.tergolek daa.haha.






semoga kenangan bersama akan kekal di ingatan selagi hayat dikandung badan.
cehhh.tak payah macam tu kott.haha.
ape ponnn S32T5 memang sangat bestt !
insyaallah aku takkan lupe korang sampai bile2 walau perkenalan kite
sekejap sangat.sobsobsobs.

bila dah balik barulah teringat,
''ehh kita tak ambik gambar ramai-ramai pon kann ?''

bila tengok-tengok balik,
""ehh gambar qila tak banyak pon kannn ??"

Tu lahhh sibuk nak makan je !

4 comments:

  1. Ambooii , bestnye dia bgayut mcam tarzan ! Uhuu .:D

    ReplyDelete
  2. alolololo~ comey nye diaa mandi laut PB. org buat kat tasik KMPP je, HAHA

    ReplyDelete
  3. untunglahhh ade tasik ! kitorang ni ade pantai pengkalan balak jerrr.haha

    ReplyDelete